Barnfotograf i Göteborg

Ni är återigen varmt välkomna hit och jag tänkte presentera mina tjänster lite mer i detalj och hur jag, tillsammans med er kan skapa de där speciella ögonblicken så att ni kan återuppleva dem igen precis när ni vill. Värdet av att kunna sitta ner och titta tillbaka på speciella stunder är något alldeles extra, eller hur? Önskar du köpa ett presentkort? Du kommer direkt till min information om det här.

Hur går en fotografering till? Jo jag har tre steg i processen och ni kan boka mig för en barnfotografering eller tillsammans för en hel familjefotografering.

Steg 1

Vi träffas för 1 timmes fotografering på en av mina speciella platser som jag planerar efter antal personer samt vind och väder. Jag har ingen studio, men kan ha mindre antal kunder hemma när utomhus inte är att rekommendera (även om jag föredrar det vackra och naturliga ljuset).

Jag brukar börja fotograferingen genom att lära känna er, där ni bara är. Vi pratar, ni umgås sins emellan och jag passar på att fånga de där specifika uttrycken och känslorna som kommer mest naturligt när man inte står uppställd framför kameran. Därefter hjälper jag er till positioner, alla tillsammans samt var och en för sig. Ni får självklart ha egna önskemål!

Om du/ni oroar er för att det ska kännas obekvämt framför kameran, kan jag nästan garantera att det inte kommer upplevas så. Jag brukar ofta få höra av kunderna efteråt att det istället kändes roligt och avslappnat.

”Hade gravidfotografering och är helnöjd! Trevlig tjej som tar jätte fina bilder”
– Rebecca Scheffel

Steg 2

Efter fotograferingen och inom en vecka kommer ni att tilldelas ett webbgalleri där ni i lugn och ro kan titta på bilderna och välja ut dem ni önskar. Jag har då gjort småjusteringar och tagit fram den ton/redigering jag anser passar bäst och när ni sedan har valt ut dem ni vill ha, kommer jag att gå igenom bilderna i detalj, bland annat tar jag bort fläckar och annat ej önskat på bild, och sedan levereras dessa per zippad fil till er epost. Bilderna är då högupplösta och redo för framkallning. Fotoböcker, tavlor eller vad ni önskar.

”Är så himla nöjd!  Rekommenderas stark! Verkligen en jätteduktig fotograf och våra bilder blev superfina!”
– Mona Kilian

Steg 3

Betalning sker efter fotosession via swish, alternativt faktura via epost med 10 dagars betalningsvillkor (bilderna levereras då efter betalning är gjord). Jag använder mig av ett faktureringsföretag för frilansfotografer.

1 timmes fotografering, inklusive framställande av bilder och webbgalleri
Pris: 990kr

Det finns tre bildpaket att välja mellan, vilka båda innefattar högupplösta, redigerade och digitala bilder som levereras per zippad fil till er epostadress:

1st bild
550kr (kostnad för fotografering tillkommer)

5st bilder
Pris: 1990kr (kostnad för fotografering tillkommer)

10st bilder
Pris: 2990kr (kostnad för fotografering tillkommer)

Alla bilder från fotosessionen (ca 25st)
Pris: 3990kr (kostnad för fotografering tillkommer)

Välkommen att boka din fotografering
/Jennie