Om mig

Jennie heter jag, en sprudlande glad och entusiastisk person som arbetar som fotograf med största fokus på att fånga ögonblicket – och eftersom jag specialiserar mig på barn och bröllopsfotograferingar bör du inte bli förvånad om jag dels kan leka och skoja för att charma de små, eller om jag helt plötsligt blir berörd när jag ska fånga kärleken mellan två personer. Oavsett är det helt fantastiskt och jag fylls alltid av ny härlig energi!

Mitt fotografintresse har alltid legat mig varmt om hjärtat, och kreativitet över huvudtaget, men det var först i början av 2017 som jag valde att satsa ordentligt. Utöver att hålla kameran i hand, som i sig är det starkaste verktyget till ett bra fotografi, använder jag program som Photoshop samt Lightroom.

Jag har arbetat som säljare samt som butiksansvarig, och med det har jag med mig kunskapen om att på ett professionellt sätt bemöta andra människor. Det innebär att jag har lätt för att läsa av en situation och skulle du tycka att det är jobbigt att posera framför en kamera – behöver du inte oroa dig! Jag kan nästan garantera att du kommer uppleva fotosessionen som avslappnad eftersom jag försöker göra den så naturlig som möjligt.

Jag bor i Mölndal tillsammans med min fästman, våra tre barn och en katt. Förutom att fotografera, vilket jag gör nästan hela tiden såklart, tycker jag om träning & hälsa, samt att rida, hästar är fantastiska djur!

Recensioner från kunder

”Grymt bemötande, fantastiska bilder! Rekommenderas starkt!!”
– Egon Ljung

”Är så himla nöjd! Trodde aldrig att min snart 3 åring med myror i byxan skulle fixa att vara stilla och lyssna såpass länge. Hade aldrig gått om Jennie inte varit så tålmodig och lugn. Rekommenderas stark! Verkligen en jätteduktig fotograf och våra bilder blev superfina!”
– Mona Kilian

”Hade gravidfotografering och är helnöjd! Trevlig tjej som tar jätte fina bilder
– 
Rebecca Scheffel

”Jätte duktig , trevlig och framför allt tålmodig med en liten 1 åring. Jätte fina bilder . Är super nöjd”
– Lisa Tobiasson

”Kanon duktig och tålmodig tjej som lyckades fånga jätte fina ögonblick hos en 1åring som hatade tårtan. Fångade sonens personlighet perfekt i bilderna, rekommenderas verkligen!”
– Emma Esfahani

”TUSEN TACK Jennie!! Mycket trevlig och proffsig! Rekommenderas starkt och kommer absolut boka en omgång till framöver!”
– Hanna Thörne